De Praktijk

Even voorstellen

Mijn naam is Kitty Bijsterveld en sinds 1985 woon ik in Ede.

In 1999 ben ik met de cursus voor spiritueel orthomoleculair therapeut begonnen en heb daar de intuitieve ontwikkeling doorgemaakt. Daaruit kwamen vooral de talenten die iedereen individueel in zich heeft naar boven en die heb ik daarna ontwikkeld. In 2002 heb ik bij de Stichting Orthomoleculaire Educatie de integrale opleiding voor orthomoleculaire geneeskunde gevolgd.

In 2011 kreeg ik de behoefte om weer verder te ontwikkelen en ik kwam de opleiding voor Sensi-therapeut tegen. Deze therapie combineer ik nu met de foto-analyse (psychometrie en automatisch schrift) en aura/chakra healing.

In het najaar van 2015 is de opleiding EMDR Traumaverwerking afgerond.

Yerba Santa betekent Heilig Kruid (Heilig Gras) en is een struik die groeit in  warme berggebieden. Van oudsher gebruiken de indianen de bladeren voor problemen bij luchtweginfecties, verkoudheid en alles wat met ademhaling te maken heeft. Yerba Santa wordt ook gezien als de bevrijder van beklemmende gevoelens. Het geeft lucht en spiritueel inzicht.

Yerba Santa werd ook gerookt in de chanunpa (heilige, ceremoniele pijp) vlak voor de trancereizen door de licht hallucinerende werking en wordt nog steeds gebruikt om energievelden en ruimtes te reinigen door te smudgen. (beroken)