Diensten

Door de veelheid van technieken, methoden en middelen is Sensi therapie uiterst effectief gebleken in de praktijk. Omdat er slechts een korte serie behandelingen nodig is, meestal tussen de één en drie, is men snel weer van de therapeut af en staat men zonder kosten weer op eigen benen. Door gematigde tarieven, gecombineerd met een korte behandelduur levert dit een kostenplaatje op wat bijna altijd goedkoper is dan andere therapievormen die wel worden vergoed.

Normaal gesproken is het zo dat personen die kiezen voor de aura/chara healing elke week een healing ondergaan gedurende een periode van 5 weken. In deze periode zal er veel gebeuren doordat men zich bewuster wordt van zichzelf en de omgeving. Hierna is er een rustperiode van minimaal 4 weken.

Een van de mogelijkheden die clienten als zeer prettig ervaren, is om de aura/chakra healing met regelmaat te herhalen, ook na de Sensi therapie. Zij maken een keer per maand of een keer per 6 weken opnieuw een afspraak. Dit is echter een persoonlijke individuele keuze.

Wat betreft Sensi therapie is het ook mogelijk om apart allergie of remedies te testen, maar holistic pulsing, edelsteentherapie of drukpuntmassage is ook bespreekbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen via het contactformulier.

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van traumatische ervaringen. Dit kan een schokkende ervaring zijn, zoals een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf. Maar ook voor andere ervaringen die veel invloed hebben gehad op de ontwikkeling van iemands leven zoals pesterijen of krenkingen in de jeugd, die in het hier en nu nog steeds invloed hebben kan deze methode gebruikt worden.
EMDR is een relatief nieuwe therapie die voor het eerst werd beschreven in 1989 door de ontwikkelaarster Francine Shapiro, een Amerikaanse psychologe. In de jaren daarna werd deze procedure verder uitgewerkt en EMDR ontwikkelde zich tot een volwaardige therapeutische methode.

De foto analyse kan op zichzelf uitgevoerd worden en is geen therapie. Toch heeft de psychometrie en het automatisch schrift vaak een confronterende werking die als positief ervaren wordt. Het is belangrijk dat ik geen persoonlijke informatie te horen krijg, omdat ik dan niet meer objectief kan functioneren. U kunt een foto sturen waar u alleen op staat (pasfoto) naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of naar Praktijk Yerba Santa, Pienemanstraat 111, 6717 WD te Ede onder vermelding van uw volledige naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Ik neem dan contact met u op om een (telefonische) afspraak te maken zodat de foto analyse besproken kan worden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via het contactformulier.

De mogelijkheid bestaat ook om op locatie te behandelen. De kosten hiervoor zijn €0,25 per km excl. € 25,00 per uur aan reistijd.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak via het contactformulier!