Aura/Chakra healing

Belangrijk: Een foto analyse gaat altijd aan een eerste aura/chakra healing vooraf.

aura-chakra-healing

Chakra's zijn energiecentra in het lichaam die constant in beweging zijn en daardoor energie uit de omgeving opnemen en verwerken. We hebben 7 grote chakra's in ons lichaam die onze organen voorzien van energie. Zodra er een blokkade ontstaat in zo'n chakra, ontstaan er dus ook problemen in de organen die door dat chakra gevoed worden en dat gaat zich uiten in een lichamelijk probleem .

De aura is de uitstraling van de ziel. Als iemand goed in zijn vel zit heeft iemand een grote aura en als iemand zich niet lekker voelt krimpt de aura. In de aura hoort het een constante temperatuur te zijn, maar bij problemen zijn er vaak grote temperatuursverschillen te merken.

In de aura is het verleden, heden en toekomst opgeslagen.

Doel van een healing

Een healing heeft als doel om de chakra's en de aura weer in balans te brengen zodat de aardse energie en de kosmische energie in evenwicht komen. Het is vaak zo dat een aura veel te open staat en er daardoor meer kosmische energie binnenkomt dan aardse energie. De energie van anderen wordt opgenomen en klachten gaan zich manifesteren die van anderen zijn, het probleem is dat je denkt dat het van jou is en niet van een ander.

Een veelvoorkomend probleem dus bij supergevoelige mensen en aangezien er momenteel een overgangsfase plaatsvindt naar de 4e dimensie komen er alleen maar meer gevoelige mensen bij.

Wat is een aura/chakra healing?

Een aura/chakra healing is geheel gericht op contact maken met aardse energie.

Bij een healing ga ik mij instellen op de persoon via het keelchakra tot ik voel wat die persoon voelt. De chakra's worden geopend en de bijbehorende organen krijgen daardoor energie. Deze energie wordt door de chakra's getrokken, negatieve energie wordt verwijderd en opgevuld met positieve energie. De chakra's worden weer opnieuw hersteld. Dan ga ik voelen hoe groot de aura is, de aura is de uitstraling van de ziel en verschilt dus per persoon. Ik voel waar het te koud of te warm is in de aura en herstel de energiebalans tot het in de aura een constante temperatuur is. In deze fase komt er vaak een boodschap door via een spirituele gids/begeleider voor de persoon die behandeld wordt.

Als de aura afgesloten is kan er tijdelijk geen invloed van buitenaf meer binnenkomen.

Omdat het lichaam moet wennen aan het nieuwe gevoel, treden er vaak reacties op.

Ook huilbaby's hebben veel baat bij een aura/chakra healing omdat ze nog moeten wennen aan de aardse energie en daarom nog vaak in een andere dimensie vertoeven.

Voor wie?

Een aura/chakra healing is heilzaam voor zielen die een trauma te verwerken hebben zoals een geboorte of bevalling, een ziekte, het verlies van een dierbare of depressief zijn door meerdere oorzaken.

De aura/chakra healing kan ook op afstand worden gegeven.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak via het contactformulier!